Placari

Placari cu polistiren

Placarea cu polistiren, ca sistem de termoizolatie, reprezinta o solutie la indemana si relativ rapid de implementat, care ofera confortul dorit si reducere a cheltuielilor de intretinere. Toate acestea, cu conditia ca termoizolatia sa fie realizata intr-un mod profesionist, pentru o eficienta maxima.

Pentru fiecare suprafata este necesara alegerea materialelor potrivite; etapa de inceput a unui astfel de proiect devine, astfel, esentiala pentru reusita acestuia. O alegere gresita a materialelor poate duce inclusiv la compromiterea proiectului, ceea ce nu este deloc de dorit.Este mult mai greu de refacut, decat de facut bine de la bun inceput!

Trebuie ales, de exemplu,  polistiren expandat, pentru suprafete precum fatadele caselor, pereti interiori, terase, pentru ca prezinta o structura cu pori deschisi, permitand evacuarea vaporitor de apa si prevenind formarea condensului, respectiv poliestiren extrudat,  ce prezinta o rezistenta superioara la actiunea mecanica, folosindu-se in zone de trafic intens, suprafete expuse unor conditii meteo extreme, fiind si impermeabil, folosit, cu precadere, in izolatia fundatiilor, subsolurilor, acoperisurilor. Este importanta si densitatea, precum si grosimea placilor de poliestiren.

Iata, deci, ca pentru astfel de lucrari, este nevoie, fie de o documentare temeinica inainte, daca se doreste a se face o astfel de lucrare pe cont propriu, insa aceasta presupune foarte mult timp consumat, precum si asumarea riscului de a nu efectua toate operatiunile asa cum trebuie, ceea ce ar putea afecta eficacitatea termoizolatiei respective. Fiind vorba despre o lucrare  care se doreste a fi pe termen lung, apelul la personal cu experienta este recomandabil, avand in vedere ca intregul proces prezinta inclusiv unele „secrete” care se invata pe parcursul activitatii practice si care pot face diferenta intre o lucrare mediocra si o lucrare de succes.

 

Construct Design

„Constructii impecabile, la preturi onorabile!” 

 

Aceasta este deviza dupa care ne ghidam activitatea; ne straduim intotdeauna, sa furnizam clientilor nostri, servicii de calitate superioara. Personalul nostru este format din oameni cu inalta calificare pe activitatea pe care o desfasoara, iar consilierii nostri se straduiesc, mereu, sa intermedieze o comunicare optima intre cei care presteaza munca efectiva si clienti, astfel incat sa se reuseasca, cu succes, punerea in acord a dorintelor si nevoilor, cu posibilitatile tehnice si bugetare existente.

Fiecare proiect isi are timpi de executie clar stabiliti; experienta anilor de lucru in domeniu ne permite sa apreciem cu exactitate intervalele de timp necesare pentru fiecare operatiune si realizarea unor grafice de timp realiste, pe care nu le depasim decat in mod exceptional sau daca mai exista cerinte suplimentare fata de cele initiale.

Ne-am pregatit temeinic si inca invatam din experienta muncii de zi cu zi, pentru a oferi fiecarui beneficiar executii impecabile, constructii de calitate superioara, cu durabilitate, functionalitate si estetica ireprosabile.

despre_noi