Constructii si renovari

Constructii si renovari

constructii

Constructii case

Constructia unei case este o operatiune extrem de complexa, indiferent cat de simplu este proiectul constructiei respective. Evident ca pretul, durata de executie difera, in functie de complexitatea proiectului. Insa implicarea trebuie sa fie aceeasi, responsabilitatea este aceeasi.

Fiecare proiect de care ne-am ocupat si de care ne vom ocupa s-a bucurat si se va bucura de aceeasi atentie deosebita, de aceeasi implicare din partea fiecarui membru al echipei de lucru. Exista etape in care este nevoie de forta bruta, pentru a efectua anumite operatiuni, dar exista si operatiuni care necesita calificare superioara, acolo unde intervin specialistii nostri, fiecare cu expertiza proprie.

Proiectul unei case trebuie atent studiat si trebuie stabilite, inca de la inceput, directiile de actiune, astfel incat sa se poata realiza, in timpii necesari, fiecare etapa de lucru corespunzatoare. Exista timpi specifici de uscare a betonului, a liantilor folositi, etc, timpi care trebuie, neaparat, luati in considerare la stabilirea termenului final de predare. Atentia este un element esential pe un santier de constructie, personalul nostru fiind bine instruit din punctul de vedere al protectiei muncii, astfel incat sa putem evita producerea de accidente nedorite, avand in vedere specificul activitatii noastre.

Va invitam sa ne contactati, daca dorit sa va construiti o casa a visurilor dvs, exact asa cum v-ati dorit, functionala si durabila.

 

renovari

Renovari case si apartamente

Pentru renovarea unui apartament, sunt implicate atat operatiuni grosiere, cat si operatiuni de finete, operatiuni care implica dezafectarea si pregatirea suprafetelor, si operatiuni de reconstructie si finisaje. Este un proces care trebuie organizat  bine de la bun inceput, pentru a putea fi finalizat cu succes, un proces care presupune o colaborare stransa cu beneficiarii, astfel incat dorintele si necesitatile lor sa fie satisfacute, dar sa se tina cont si de cerintele tehnice si normele de constructie in vigoare.

Recomandarile noastre in privinta materialelor de constructie merg doar spre materialele omologate, iar recomandarea noastra este si va fi, intotdeauna, de calitate in defavoarea cantitatii.

Renovarea poate fi doar partiala, cand se opteaza doar pentru o anumita parte din imobil sau pentru anumite operatiuni specifice, sau totala, atunci cand imobilul este renovat de la „caramida”, adica de la zidul constructiei. Amploarea proiectului impune stabilirea unui termen de predare corespunzator si a unui buget aproximativ, care sa tina cont de ceea ce isi doresc beneficiarii, dar si de ceea ce se poate face, in limite legale si ala spatiului oferit.

Ne ocupam inclusiv de realizarea de izolatii cu carton bituminat pentru terase, beciuri, etc,

Va asteptam sa discutam proiectul dvs si modalitatile in care va putem ajuta cu expertiza noastra!